SZOLGÁLTATÁSAINK

MUTASSUK MEG SZAKÉRTELMED ÉRDEKLŐDŐID SZÁMÁRA IS!

Minden házon belül. Törekszünk arra, hogy legyen szó Brandingről, Vizualizációról vagy Digitális megoldásokról, minél szélesebb körben tudjunk segíteni Vállalkozásodnak.

ISMERD MEG FOLYAMATAINKAT

Nincs második esélyünk, hogy elsőre megfelelő benyomást keltsünk.

our-center

01

BESZÉLGESSÜNK

A pontosabb eredmény érdekében, a folyamat elengedhetetlen része. Egy kérdőívvel kezdünk, melynek hála jobban megismerünk Téged és Vállalkozásod.

02

KONCEPCIÓK

A kutatás során megszerzett információkat rendszerezzük, majd kidolgozzunk minden koncepciót, ami a fejünkben van. Ezután Te már a legjobb terveket kapod meg.

03

MÓDOSÍTÁSOK

Az előző pontokban megalkotott koncepciókat prezentáljuk Számodra. Közösen átbeszéljük a felmerült kérdéseket, gondolatokat. Szerintünk minden ötlet értékes.

04

ÁTADÁS

Az árajánlatban szereplő formátumban, gondosan előkészítjük az átadásra a projekt anyagait. Így már egyből használhatod is őket, hogy mielőbb a konkurenseid elé kerülj.

+1

BESZÉLGESSÜNK

Kimondatlan kérdések csak kínzóvá válnak. Nem számít ha szakmai kifejezésről van szó, esetleg egy ötlet, vagy legyen szó bármiről. Szeretnénk ha bármikor, bátran mernél kérdezni. A legtöbb esetben a kérdések és a kísérletezésekkel jutunk el a lehető legjobb eredményhez.

„A mi honlapunkat ők készítették, ami a vártnál is jobb lett. Maximálisan elégedett vagyunk a munkájukkal, minden szerkesztésre vonatkozó kérésünket azonnal teljesítik. Nagyon kreatívak, rengeteg ötlettel segítettek, hogy a vállalkozásunk sikeres legyen.”

KOVÁCS LILLA

BAJAI LÁSZLÓ AUTÓSISKOLA

LOGÓTERVEZÉS

SEGÍTÜNK AZ ELSŐ LÉPÉSEKTŐL KEZDVE

Ma már online és offline formában is a lehető legjobbat kell nyújtanunk, hogy ebben a rohanó médiavilágban meg tudjuk ragadni az emberek figyelmét!
Ezért van szükségünk egy egyedi, magával ragadó és figyelemfelkeltő logóra.

sill-01
sill-02

ARCULATTERVEZÉS

SEGÍTÜNK KITŰNNI
A TÖMEGBŐL!

Volt már rá példa, hogy egy cég megjelenése, jellegzetes betűtípus, szín és forma használata megragadta figyelmedet? Ami után, mikor egy apró részletet is meglátsz bármelyik elemből, máris eszedbe jut az említett vállalkozás.

KIADVÁNYTERVEZÉS

EREDMÉNYEKET HOZÓ MARKETING ANYAGOK.

Kiadványok, e-book-ok tervezésekor fontos és kiemelt célunk, legyen szó online vagy offline formátumról, hogy mindig élvezet legyen olvasni, lapozni. Prezentáljuk úgy Céged, hogy közben valami maradandó élményt nyújtsunk érdeklődőid, olvasóid számára!

sill-03
sill-04

CSOMAGOLÁSTERVEZÉS

TŰNJÖN KI A TERMÉKED, A POLCOKRÓL IS!

Ismerkedés során is az első szűrő az emberek számára, amit látnak. Termékek esetében is a kinézet az első, ahogy prezentáljuk.
Az első benyomás után jön a márka ismertség, az ár mint szempont.

WEBDESIGN & UX

JELENJ MEG ONLINE IS MAGABIZTOSAN!

Honlappal rendelkezni ma már nem kiváltság. Az se elég ha van… átgondoltnak és célcsoportra szabottnak kell lennie. Így eredményt is érhetsz el vele, ezáltal a cégedbe fektetett bizalmat is sokkal inkább erősíteni tudod.

sill-05
sill-06

HOSSZÚTÁVÚ PARTNERSÉG

TERVEZZ BÁTRAN
KAMPÁNYAIDDAL!

Mit szólnál egy külső kreatív csapathoz, akire folyamatosan számíthatna márkád?
Legyen szó stratégiáról, vagy a kampányaid grafikáiról. Dolgozzunk együtt havonta, hosszútávon, hogy a lehető legjobbat hozzuk ki egymásból.

MARADT MÉG KÉRDÉSED?

Pár dolog, ami gyakran felmerül kérdésként.

Végülis miben különböztök a 
szabadúszó tervezőktől?
Több mint 10 éves tapasztalattal rendelkezünk. A grafikán belül is rengeteg területen kipróbáltuk már magunkat. Így nem kell több szabadúszóval egyeztetned és elkerülöd a projekt menedzsment ilyen típusú nehézségeit.
Plusz, mi szeretünk együtt nőni az ügyfeleinkkel. Így veled és cégeddel együtt, mi is állandó mozgásban és fejlődésben vagyunk.
Milyen egyéb design szolgáltatást ajánlotok?
Számíthatsz ránk, mint kreatív bűntársaidra. Szeretjük amit csinálunk, így nincs túl kicsi vagy túl nagy projekt nekünk.
Legyen szó ebook tervezéséről, honlap grafikáról vagy könyv borítóról, rövid animációról, e-mail aláírásról bármilyen online vagy offline anyagról. Nagy valószínűséggel tudunk segíteni, mintha a csapatod kiegészülne egy veled közösen gondolkodó külsős partner csapattal.
Kikkel dolgoztok együtt?
Szeretjük a kihívásokat és az új feladatokat, így elég széleskörű az iparág amiben ügyfeleink tevékenykednek. Általában az adott terület szakértői, nagyon sok érdekességet tanultunk mi is rajtuk keresztül.
Vannak persze területek, stílusok amiket nem tudunk magunkénak érezni. Viszont bátran írj egy üzenetet és beszéljünk róla!
Helyileg merre vagytok?
A Balaton mágikus vonzásában élve, Balatonfüreden mozgatjuk a pixeleket. Közben szinte az ország minden pontjáról volt már lassan ügyfelünk, illetve több külföldi partnerrel is dolgoztunk már együtt.
Kapcsolattartás elsősorban email formájában történik. Persze ettől függetlenül, telefonon is egyeztetünk. Hamar rátudunk érezni egy egy vállalkozás megjelenésére, így igyekszünk a lehető legkevesebb mentinggel és egyeztetéssel feltartani! Több projektes és hosszú távú ügyfeleink számára saját Trello táblát hozunk létre, ahol az összes projekt átlátható és megvitatható.
Munkanapokon (hétfőtől-péntek) reggel 9 és 17 óra között a kapcsolat oldalon található elérhetőségeken elérsz minket.
Vágjunk bele! Mikor tudtok kezdeni?
Ez ám az energia! Viszont őszinték leszünk, ez függ az adott kapacitásunktól, illetve a projekt összetettségétől. De ide kattintva tudsz üzenetet küldeni nekünk és tudunk egyeztetni. Esetleg igényedtől függően fel tudsz iratkozni a várólistánkra.

Maradtak még kérdéseid? Beszéljünk róla!

AZ ÖTLET MEGVAN?
MESÉLJ RÓLA NEKÜNK!

SZÁMUNKRA NINCS TÚL NAGY, VAGY TÚL KICSI PROJEKT.