DESIGN STÚDIÓ

MIKOR SZÜKSÉGED VAN, EGY CSAPATRA AZ OLDALADON!

Figyelünk a trendekre, de nem minden esetben követjük. 

Célunk időtálló, egyedi tervek alkotása ami tükrözi Vállalkozásod.

ÉRTÉKEK AMIKBEN HISZÜNK!

Folyamatos tanulás

Nincs olyan nap mikor ne törekednénk valami új tudás megszerzésére. Önmagunk fejlesztése a kulcs partnereink jobb kiszolgálására.

Őszinteség

Mellébeszélés helyett, mindig őszintén elmondjuk a szakmai véleményünket. Akkor is, ha nem szívesen hallják, mert a cél elérése a fő szempont.

Szenvedély

Szerintünk igazán jó munkát csak szenvedéllyel lehet csinálni. Ügyfeleink részünkről minden projekt esetén maximális odaadással találkoznak.

Szakértelem

Ügyfeleink sikeressége alapként szolgál a mi jövőbeli sikerünkhöz. Így minden projektet úgy készítünk mintha a saját vállalkozásunk lenne.

Probléma megoldás

Legyen szó bármilyen helyzetről. Fontosnak tartjuk, hogy az adott helyzetet minél gyorsabban és hatékonyabban megoldjuk.

Baráti hozzáállás

A munka fontos része, hogy segítsük egymást. Közös a célunk megrendelőinkkel, így igyekszünk hasznos tanácsokat adni.

KICSI A BORS (MÉG) DE ERŐS!

ISMERD MEG CSAPATUNKAT!

Büszkék vagyunk az elért eredményeinkre, elvégzett munkáinkra. Illetve mindezek mellett, de legalább annyira fontos az eddigi SZUPER MEGRENDELŐINK hozzáállása.
Számunkra a tervezés nem csak egy munka, hanem szenvedély. Minden projekt, mérettől függetlenül fontos számunkra és minden ügyfél nagy fogás!
Egy csapat aki törődik a határidőkkel, az idegeiddel és ezt veheted ígéretnek.

bmr1

SOMOGYI IVETT

DESIGNER | PROJEKT MENEDZSER

bmr2-1

BALOGH ATTILA

DESIGNER | BRAND MENEDZSER

„Minden olyan vállalkozónak, cégvezetőnek ajánlom Attila munkáját, akik most indulnak el cégük felfuttatásának útján, éppen a márkaépítésen dolgoznak, vagy már meglévő vállalkozásuknak szeretnének egy ütős arculatváltást. Megbízhatóságot, rugalmasságot, precíziót és szakmai elhivatottságot találhatnak a Brand Mágusnál”

KOCH-BABICS ÉVI

BABYMOUNTAIN

DOLGOZZUNK KÖZÖSEN

Eltökélt hozzáállás

Olyan eltökélt hozzáállással találkozhatnak Nálunk, mint amennyire a saját cégük iránt tanúsítanak. Közös cél vezérel minket vállalkozásoddal.

Magas szakértelem

Több éves tapasztalattal rendelkezünk. Így ügyfeleinknek minden esetben a legjobb megoldást javasoljuk és készítjük el.

Ügyfélközpontúság

Gyors reagállással és segítőkész hozzáállással segítjük partnereinket. Mellébeszélés nélkül csak őszintén, akkor is ha nem mindig hallják szívesen.

Cél az eredmény

Tervezéskor fő szempont a kitűzött cél. Olyan megoldásokban gondolkozunk, mellyel hosszú- és rövidtávon sikereket érhetnek el partnereink.

Hosszútávú célok

Mindenki, akivel együtt dolgozunk hosszútávon gondolkozunk. Egy kreatív csapat és cég közös célokkal, nagy sikereket érhetnek el közösen.

Sokrétű tudás

Az évek során szinte mindenféle projekttel találkoztunk. Így szerteágazó ismeretekkel rendelkezünk, ezért csapatként mindenben támogatunk.

AZ ÖTLET MEGVAN?
MESÉLJ RÓLA NEKÜNK!

SZÁMUNKRA NINCS TÚL NAGY, VAGY TÚL KICSI PROJEKT.