JAGODICS PINCE

BORMONOSTORI DŰLŐK TÖRTÉNETE PALACKOZVA

Illusztráció
Csomagolástervezés
Logótervezés

KIHÍVÁS, FELADATOK

Borcímkét tervezni mindig is egy nagy kihívás. Legyen szó boltról vagy bármilyen egyéb offline vagy online értékesítési formáról. Rengetegen versenyeznek a vásárlók figyelméért. Ezáltal az elvárások is nagyobbak.

A csomagolástervezés mellett logótervezést is vállaltunk, illetve készítettünk a pincészet számára. Így elkezdtük megalapozni, hogy a jövőben egy új és erősebb szimbólumon keresztül jobban megszólítsuk a vásárlókat.

LOGÓ FELÉPÍTÉS, KONCEPCIÓ

A logó kialakítása során figyelembe vettük a pincészet jövőbeli céljait. Alaposan megvizsgáltuk a régi verziót, arra az esetre, ha abból kiindulva kis finomításokkal el tudnánk érni ugyanazt a kívánt hatást.

Végül kidolgoztunk egy olyan verziót ami egyszerre tud szöveges és embléma formában megjelenni.

bm_jag3

A logó régi változata egy hagyományosan is gyakran használt betűtípuson alapult. Játékos, hagyományos mégis karakteres megjelenéssel járult hozzá a korábbi megjelenéshez.

A jövőbeli célokhoz, mint például a reszponzív, sokoldalú és kis- és nagyméretű felhasználáshoz azonban megújításra került a régi logó.

bm_jag4

A kiegészítő ikon, embléma a bor nyakától kezdve a közösségi média megjelenésen át a későbbiekben a teljes arculati fronton a sokoldalú használatban segítette a Pincészetet.

A felirat jellegzetes “J” karakteréből alakítottunk ki egy szimbólumot ami egy ikonban tömöríti a “J” + “P” karaktereket. Így egyszerre utalva a Jagodics és a Pince vonalra.

bm_jag6 copy-min

CSOMAGOLÁS KONCEPCIÓ

A csomagoláson szerettünk volna egy olyan formáját mutatni a pincészetnek ami egyszerre tükrözi a logó által megújult, átalakult formáját.

Közben egyszerre kimutatni és kifejezni a hálát a körülvevő közösségnek és a helynek ahol a pincészet megtalálható. Egészen pontosan Kőszegnek.

jagodics_web-02

Kőszeg egy csodálatos mesebeli világ, amire büszke lehet Magyarország. Így az egyébként díjnyertes pincészetnek helyt adó település, egyik látványosságát a “Hősök tornyát” vettük alapul a címke tervezésekor. Ezzel kifejezve a tiszteletet, a hely iránt.

bm_jag1
jagodics_web-03
jagodics_web-04
jagodics_web-05
jagodics_web-07
jagodics_web-06

Amit a közös munkánk során tapasztaltam és ami lejött a munkádból: Az egy korrekt, ötletes, fiatalos, lendületes, precíz, pontos, szép, letisztult munka. Ami visszaköszön nekem a boroscímkéken. Köszönet neked érte, biztosan fogunk még együtt dolgozni.

JAGODICS ATTILA

JAGODICS PINCE

KLIENS:

Jagodics Pince

DESIGNER:

Balogh Attila

SZOLGÁLTATÁS:

Illusztráció, Logótervezés, Csomagolástervezés

AZ ÖTLET MEGVAN?
MESÉLJ RÓLA NEKÜNK!

SZÁMUNKRA NINCS TÚL NAGY, VAGY TÚL KICSI PROJEKT.