A design célja, a probléma megoldás.

céltudatosan

Cél amit kitűztünk

Szeretnénk, ha minden magyar cég a szolgáltatásai minőségének megfelelő megjelenéssel bírna. Így a márkaépítés alapjaitól, koncepciótól a kivitelezésig teljes mellszélességgel támogatjuk megbízóinkat.

A Brand Mágus kezdeményezés még 2017-ben jött létre. Azóta töretlenül dolgozunk azért, hogy minden munkánkban maximumot nyújtsuk.

minden egyes nap

Amiben hiszünk

Folyamatos tanulás

Nincs olyan nap mikor ne törekednénk valami új tudás megszerzésére. Önmagunk fejlesztése a kulcs partnereink jobb kiszolgálására.

Őszinteség

Mellébeszélés helyett, mindig őszintén elmondjuk a szakmai véleményünket. Akkor is ha nem szívesen hallják. Mert fontos a végeredmény.

Szenvedély

Szerintünk igazán jó munkát csak szenvedéllyel lehet csinálni. Így ügyfeleink minden projekt esetén maximális odaadással találkoznak.

Szakértelem

Ügyfeleink sikeressége alapként szolgál a mi jövőbeli sikerünkhöz. Így minden projektet úgy készítünk mintha a sajátunk lenne.

Probléma megoldás

Legyen szó bármilyen helyzetről. Fontosnak tartjuk, hogy az adott helyzetet minél gyorsabban és hatékonyabban megoldjuk.

Baráti hozáállás

A munka fontos része, hogy segítsük egymást. Közös a célunk megrendelőinkkel, így igyekszünk hasznos tanácsokat adni.

Brand Mágus

Ismerd meg a csapatunk.

Somogyi Ivett

Designer / Projekt menedszer

Balogh Attila

Designer / Brand menedszer

Büszkék vagyunk az elért eredményeinkre, elvégzett munkáinkra. Illetve mindezek mellett, de legalább annyira fontos az eddigi SZUPER MEGRENDELŐINK hozzáállása.

Számunkra a tervezés nem csak egy munka, hanem szenvedély. Minden projekt, mérettől függetlenül fontos számunkra és minden ügyfél nagy fogás!

Egy csapat aki törődik a határidőkkel, az idegeiddel 😀 és ezt veheted ígéretnek.

Dolgozzunk közösen

Miért dolgoznak velünk szívesen?

Eltökélt hozzáállás

Legalább olyan eltökélt hozzáállással találkozhatnak Nálunk, mint amennyire a saját cégük iránt tanúsítanak. Egy közös cél vezérel minket vállalkozásoddal.

Magas szakértelem

Nem csak papírral rendelkezünk, hanem több éves tapasztalattal. Így ügyfeleinknek minden esetben a legjobb megoldást ajánljuk és készítjük el.

Ügyfélközpontúság

Gyors reagállással és segítőkész hozzáállással segítjük partnereinket. Mellébeszélés nélkül csak őszintén, akkor is ha nem mindig hallják szívesen.

Cél az eredmény

Eredmények nélkül egy cég se tud sokáig fennmaradni. Így olyan megoldásokban gondolkozunk, mellyel hosszú- és rövidtávon sikereket érhetnek el partnereink.

Hosszútávú célok

Mindenkivel akivel együtt dolgozunk hosszútávon gondolkozunk. Egy kreatív csapat és cég egymás céljait megismerve nagy sikereket érhetnek el közösen.

Sokrétű tudás

Az évek során mindenféle projekttel találkoztunk. Így szerteágazó ismeretekkel rendelkezünk több területen is. Ezáltal csapatként a legtöbb helyzetben segíthetünk.

„Minden egy ötlettel kezdődik. Segítünk előnyre szert tenni konkurenseiddel szemben!”

vélemények

Meséljenek ügyfeleink

Az ötlet megvan?
Mesélj róla nekünk.