Egy rossz grafikus hosszútávon többe kerül, mint egy jó elsőre

©2022 Brand Mágus

Web, UI & UX

Mit csinálunk?

Tervezés & Kivitelezés

Honlappal rendelkezni ma már nem kiváltság. Az se elég ha van… Átgondoltnak és célcsoportra szabottnak kell lennie. Ráadásul a cégedbe fektetett bizalmat is erősíteni tudod az eredmények mellett.

Webdesign

Mikor a technikai háttérre nincs szükséged. Egy tapasztalt tervező csapatra viszont igen. Tervezzük meg úgy közösen honlapodat, hogy érdeklődőid számára egyértelmű és felhasználóbarát legyen Vállalkozásod honlapján a böngészés.

Honlap készítés

Legyen szó kisebb webshopról vagy komplett bemutatkozó honlapról, ránk számíthatsz. Azon dolgozunk, hogy az ügyfeleid észrevétlenül is azon kapják magukat, hogy kényelmesen és gondolkodás nélkül tudják használni weboldalad, termékeid és szolgáltatásaid.

Ui Design

Megtrvezzük amivel felhasználóid érintkeznek a digitális térben. Különös figyelmet fordítunk a stratégiára mielőtt belefogunk. Majd a drótvázat, ami rendszert ad a később sikeresen kidolgozott vizuális megjelenésnek.

UX Design

Haladást teremtünk, azáltal hogy digitális élményeket tervezünk. Ötleted olyan termékké formáljuk, hogy képes legyen elérni a kitűzött célokat.

Segítünk, hogy ne csak a szolgáltatásod legyen profi!

Kreatív folyamat

Kutatás

A pontosabb eredmény érdekében, a folyamat elengedhetetlen része. Kezdve egy kérdőívvel melynek hála jobban megismerünk Téged és Vállalkozásod.

Koncepciók

A kutatás során megszerzett információkat rendszerezzük, majd kidolgozzunk minden koncepciót ami a fejünkben van. Ezután te már a legjobb koncepciókat kapod meg.

Visszajelzés

Az előző pontokban megalkotott koncepciókat prezentáljuk Számodra. Közösen átbeszéljük a felmerült kérdéseket, gondolatokat. Szerintünk minden ötlet értékes.

Átadás

Az árajánlatban szereplő formátumban, gondosan előkészítjük az átadásra a projekt anyagait. Így már egyből használhatod is őket, hogy mielőbb a konkurens elé kerülj.

Rólunk mondtátok

Meséljenek ügyfeleink

Az ötlet megvan? Mesélj róla nekünk.