Segítünk előnyre szert tenni konkurenseiddel szemben!

Minden egy ötlettel kezdődik.

Elsősorban márkák látványvilágával foglalkozunk. Azonban kifejezetten szeretjük a gyors és változatos megkereséseket is.

Arculattervezés

Vállalkozásodat, márkádat könnyen megjegyezhetővé és könnyen felismerhetővé tesszük konkurensed tömegével szemben. Számunkra a márkád vizuális megjelenése nem csupán a logó megalkotása, hanem a teljes prezentációja Cégednek.

Kiadványtervezés

Kívánt céltól függően többféle kiadvány lehetőség van arra, hogy feltekerd a hangerőt és a megfelelő módon juss el jövőbeli értékes vásárlóidhoz. Nincs második esélyed, elsőre jó benyomást tenni. Mi abban segítünk, hogy ezen ne kelljen utólag bánkódnod. Mutassuk be céged elsőre úgy, ahogy megérdemli.

Csomagolás

Ismerkedés során, az első szűrő az emberek számára amit látnak. Termékek esetében is első a kinézet, a csomagolás. Segítünk, hogy szerelem első látásra legyen minden terméked. Tükrözd már a csomagoláson a minőséget.

Webdesign & UX

Megtervezzük amivel felhasználóid érintkeznek a digitális térben. Különös figyelmet fordítunk a stratégiára mielőtt belefogunk. Majd a drótvázat ami rendszert ad a később sikeresen kidolgozott vizuális megjelenésnek.

Grafikai tervezés

Törjön ki vállalkozásod a reklámzajból. Érjük el, hogy hatásosabb grafikákkal eredményesebb hirdetéseket futtass. Koncepciótól kezdve a kivitelezésig, hogy célba érjenek üzeneteid. A névjegykártyától kezdve a közösségi anyagokon át mindenben támogatunk.

Amiben még segíteni tudunk

Az alapoktól építkezve

Szeretünk a dolgok gyökereiig leásni, hogy megragadjuk az esszenciáját márkádnak. Mint egy hagyma esetén, rétegről rétegre visszafejtjük elképzelésed. Majd közösen rétegenként az alapoktól építjük stratégiád, hogy ügyfeleidnek, egy felhasználóbarát élményben lehessen részük.

Tökéletességre törekedve

Szenvedély vezérel minket, hogy olyan kreatív dolgokat alkossunk amik nemcsak hogy jól néznek ki, hanem hatást váltanak ki és működnek is egyben. Jól átgondolt tervekkel jelentkezünk, mikor már mi is magabiztosan ki tudunk állni mellette. Célunk, hogy amit megalkotunk Vállalkozásod számára az kiállja az idő próbáját.

Lépjük át a határokat

Míg mások a hagyományos utakat járják, mi szeretünk kísérletezni és új dolgokat kipróbálni. Imádjuk figyelni hogy milyen dolgok alakulnak abból, ha máshogy közelítünk meg valamit. A lényeg, hogy olyat alkossunk, ami hűen adja át márkád történetét.

A kiválóság rabjai

Minden projekt esetén fontos, hogy mindkét fél elégedett legyen. A Földön állva mégis a csillagokat szeretnénk elérni. Fontos, hogy minden részlet stimmeljen és közben a legnagyobb értéket teremtsük meg. Ügyfeleinkkel hosszú és tartós kapcsolatot igyekszünk kialakítani. Így mindig számíthatnak ránk.

Együttműködés folyamata

1. lépés

Kutatás

A pontosabb eredmény érdekében, a folyamat elengedhetetlen része. Kezdve egy kérdőívvel melynek hála jobban megismerünk Téged és Vállalkozásod.

2. lépés

Koncepciók

A kutatás során megszerzett információkat rendszerezzük, majd kidolgozzunk minden koncepciót ami a fejünkben van. Ezután te már a legjobb koncepciókat kapod meg.

3. lépés

Visszajelzés

Az előző pontokban megalkotott koncepciókat prezentáljuk Számodra. Közösen átbeszéljük a felmerült kérdéseket, gondolatokat. Szerintünk minden ötlet értékes.

4. lépés

Átadás

Az ajánlatban szereplő formátumban, előkészítjük az átadásra a projekt anyagait. Így már egyből használhatod is őket, hogy mielőbb a konkurens elé kerülj.

Pontos,precíz munkát végez Attila és Ivett. Amit szeretnénk mindent megvalósítanak. Fiatalos lendület és tökéletesség.Így tudnám jellemezni Őket.

Bajai László

Bajai László Autósiskola

Shopping Cart
Scroll to Top