Segítünk kitűnni a tömegből.

tervezési célok

Mit csinálunk?

Elsősorban márkák látványvilágával foglalkozunk. Azonban kifejezetten szeretjük a gyors és változatos megkereséseket is.

Mindenekelőtt a legfontosabb szempont számunkra, hogy tartsuk az ígéreteinket és a határidőket. Közben nagy hangsúlyt fektetünk a munkáink minőségére, illetve hogy ne csak szépen nézzenek ki hanem eredményesek is legyenek ügyfeleink számára.

Szolgáltatásaink

Szerintünk, a jó design elmeséli a történeted.

Elhivatottak vagyunk, hogy Veled közösen valósággá váljon az a design amivel Te és Céged is teljesen azonosulni tudtok. Különös figyelemmel az apró részletekre, hogy a folyamat ereje a közös együttműködés legyen, kombinálva az ízlésed a mi szakértelmünkkel.

Megalapozzuk márkád megjelenésének alapjait. Egységes arculatot, logót tervezünk számodra. Az arculati kézikönyvtől fogva egészen a szín- és betűtípus rendszerig.

Szeretnél te is professzionálisan és határozottan prezentálni márkádat? Tökéletes eszköz erre, az arculatodon és reklámjaidon kívül a különböző kiadványok készítése.

Ismerkedés során, az első szűrő az emberek számára, amit látnak. Termékek esetében is első a kinézet, a csomagolás. Ezek után jön a márka ismertség, az ár mint szempont.

A történetmesélés egyik legerőteljesebb fajtája. Legyen szó meséről vagy honlap illusztrációról. A vektorozás a kisujjunkban van, de a kézi rajzolás is közeli barátunk.

Honlappal rendelkezni ma már nem kiváltság. Az se elég ha van… átgondoltnak és célcsoportra szabottnak kell lennie. Ráadásul a cégedbe fektetett bizalmat is erősíteni tudod az eredmények mellett.

Törjön ki vállalkozásod a reklámzajból. Érjük el, hogy hatásosabb design-al eredményesebb hirdetéseket futtass. Koncepciótól kezdve a kivitelezésig, hogy célba érjenek üzeneteid.

Dolgozzunk közösen

Miért dolgoznak velünk szívesen?

Eltökélt hozzáállás

Legalább olyan eltökélt hozzáállással találkozhatnak Nálunk, mint amennyire a saját cégük iránt tanúsítanak. Egy közös cél vezérel minket vállalkozásoddal.

Magas szakértelem

Nem csak papírral rendelkezünk, hanem több éves tapasztalattal. Így ügyfeleinknek minden esetben a legjobb megoldást ajánljuk és készítjük el.

Ügyfélközpontúság

Gyors reagállással és segítőkész hozzáállással segítjük partnereinket. Mellébeszélés nélkül csak őszintén, akkor is ha nem mindig hallják szívesen.

Cél az eredmény

Eredmények nélkül egy cég se tud sokáig fennmaradni. Így olyan megoldásokban gondolkozunk, mellyel hosszú- és rövidtávon sikereket érhetnek el partnereink.

Hosszútávú célok

Mindenkivel akivel együtt dolgozunk hosszútávon gondolkozunk. Egy kreatív csapat és cég egymás céljait megismerve nagy sikereket érhetnek el közösen.

Sokrétű tudás

Az évek során mindenféle projekttel találkoztunk. Így szerteágazó ismeretekkel rendelkezünk több területen is. Ezáltal csapatként a legtöbb helyzetben segíthetünk.

„Minden egy ötlettel kezdődik. Segítünk előnyre szert tenni konkurenseiddel szemben!”

Az ötlet megvan?
Mesélj róla nekünk.