Egy rossz grafikus hosszútávon többe kerül, mint egy jó elsőre

©2021 Brand Mágus

Elsősorban márkák látványvilágával foglalkozunk. Azonban kifejezetten szeretjük a gyors és változatos megkereséseket is.

Minden egy ötlettel kezdődik. Segítünk előnyre szert tenni koankurenseiddel szemben!

Elsődleges szolgáltatásaink

Márka látvány & Arculat

Megalapozzuk márkád megjelenésének alapjait. Egységes arculatot, logót tervezünk számodra. Az arculati kézikönyvtől egészen a szín- és betűtípus rendszerig. Bármit ami segít abban, hogy kitűnj.

Csomagolás tervezés

Ismerkedés során is az első szűrő az emberek számára, amit látnak. Termékek esetében is első a kinézet, ahogy prezentáljuk. Csak ezek után jön a márka ismertség, az ár mint szempont.

Kiadvány tervezés

Szeretnél te is professzionálisan és határozottan prezentálni márkádat? Tökéletes eszköz erre, az arculatodon és reklámjaidon kívül a különböző kiadványok készítése.

Reklámgrafika

Instagram, facebook, twitter… stb, lassan már két kézen is nehéz lesz megszámolni hány médiumon kell jelen lenni egy vállalkozásnak ahhoz, hogy lépést tartson a konkurensekkel.

Illetve a külünböző kampányokat még nem is említettük...

Amiben még segíteni tudunk

Márka arculat

Tervezőgrafika

Reklámgrafika

Miért dolgoznak velünk szívesen partnereink?

Eltökélt hozzáállás

Legalább olyan eltökélt hozzáállással találkozhatnak Nálunk, mint amennyire a saját cégük iránt tanúsítanak. Egy közös cél vezérel minket vállalkozásoddal.

Magas szakértelem

Nem csak papírral rendelkezünk, hanem több éves tapasztalattal. Így ügyfeleinknek minden esetben a legjobb megoldást ajánljuk és készítjük el.

Ügyfélközpontúság

Gyors reagállással és segítőkész hozzáállással segítjük partnereinket. Mellébeszélés nélkül csak őszintén, akkor is ha nem mindig hallják szívesen.

Cél az eredmény

Eredmények nélkül egy cég se tud sokáig fennmaradni. Így olyan megoldásokban gondolkozunk, mellyel hosszú- és rövidtávon sikereket érhetnek el partnereink.

Hosszútávú célok

Mindenkivel akivel együtt dolgozunk hosszútávon gondolkozunk. Egy kreatív csapat és cég egymás céljait megismerve nagy sikereket érhetnek el közösen.

Sokrétű tudás

Az évek során mindenféle projekttel találkoztunk. Így szerteágazó ismeretekkel rendelkezünk több területen is. Ezáltal csapatként a legtöbb helyzetben segíthetünk.

Olyan márkákkal dolgozunk, akikben hiszünk.

Meséljenek ügyfeleink