Minőség vagy mennyiség?

Minőség vagy mennyiség?

minoseg_mennyiseg

Létezik szerinted tökéletes munka?

Gondolkoztál már azon, mivel jár jobban vállalkozásod, ha egy óra alatt készül el például egy bejegyzés, vagy ha hat órát szánsz rá?

Biztos, hogy minden esetben jobb eredményt érünk el több időbefektetéssel?

Az egész gondolatmenet lényegében egy kérdésen múlik igazából:

Mennyit ér a saját időd?

Őszintén mennyi mindent és mi mást tehettél volna, ha nem a tökéletes bejegyzést akarod megalkotni? Gyakran hajlamosak vagyunk elveszni a részletekben és folyamatosan a minél jobb és minél aprólékosabb dolgokkal foglalkozni. A valóság viszont az, hogy a produktivitás fontosabb gyakran mint a tökéletesség elérése. Ez viszont nem jelenti azt, hogy fel kellene adnunk a minőség iránti vágyunkat.

Pár pontban összeszedtük számodra, hogy hogyan tartsd meg a minőséget és legyél közben produktív is:

1. Legyél céltudatos!

Mikor bejegyzést készítesz mindig legyen előtted a cél, amit el akarsz érni! Fókuszálj a tartalomra, az értékre amit képviselsz és mások számára át szeretnél adni!

2. Gyakorlás által folyamatosan fejlődni fogsz!

Minél többet csinálsz valamit, annál többet tanulsz és idővel rövidebb idő alatt képes leszel jobb és jobb dolgokat létrehozni. Fektess időt magadba, engedd hogy hibázz és ezekből tanulva folyamatosan fejlődni fogsz!

Hosszabb bejegyzésre számítottál?

Létezik rengeteg trükk és apró csel amivel fel tudod gyorsítani a különböző folyamatokat. Azonban ne feledd, hogy befektetett idő és energia nélkül nagyon nagyon nehezen vagy talán sose éred el amire ténylegesen vágysz.

 

Neked mi a véleményed?

Leave A Comment

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük