Márkaépítés

márkaépítés

Mutassuk meg
márkád igazi erejét.

Prezentáld, ahogy mindig szeretted volna.

Márkaépítés

Építsünk márkád számára egy erős, stabil alapot.

Beszélj az ügyfeleid nyelvén! Segítünk meghatározni a Céged egyedi jellemzőit és ismertetőjegyeit!

Márkaépítés alatt azt értjük, hogy tudatosan alakítod, hogy végsősoron milyen kép éljen Vállalkozásodról az érdeklődőid, vásárlóid fejében. Márkád látványvilága mellett segítünk stratégia, névadás, pozícionálás és egyéb területeken.

Arculattervezés

Bizalomépítés erős megjelenéssel!

Az arculatnak megvan az ereje, hogy márkád személyisége első pillantásra kitűnjön. Következetesen kommunikálva, így idővel a kezdeti pozitív megítélésed mellé párosul, érdeklődőid bizalma is! A már ismert, megbízható megjelenéseddel.

Arculati kézikönyv

Rendszerbe fektetett jövőbeli sikerek!

Biztosítsuk az új márkádnak, hogy a megfelelő úton maradjon és ugyanolyan látványos és lenyűgözőnek tűnjön 5 év múlva is. Arculati kézikönyvvel amit mindenki követni tud majd. Ezzel bebiztosítva a márkádról kialakult megbízható képet.

Logótervezés

Legyen átütő az első benyomás Cégedről!

Egy jó logó az első pillanattól fogva megragadja a vásárlóid figyelmét. Adjunk egy erős kezdést márkádnak egy jó logóval! A csomag tartalmazza a betűtípus rendszert, arculati kézikönyvet, színrendszert. Így következetesen jelensz meg a kezdetektől!

Csomagolástervezés

Meséld el történeted csomagolással!

Érjük el, hogy szinte azonnal vásárolni akarjanak tőled! Meséljenek és szólítsák meg érdeklőid terméid csomagolásai.A csomagolástervezés az egyik legjobb módszer arra, hogy termékeid ár és értékbeli pozícionálása megtörténjen.

„Minden egy ötlettel kezdődik. Segítünk előnyre szert tenni konkurenseiddel szemben!"

büszkeségeink

Rólunk mondtátok

Minden olyan vállalkozónak, cégvezetőnek ajánlom Attila munkáját, akik most indulnak el cégük felfuttatásának útján, éppen a márkaépítésen dolgoznak, vagy már meglévő vállalkozásuknak szeretnének egy ütős arculatváltást. Megbízhatóságot, rugalmasságot, precíziót és szakmai elhivatottságot találhatnak a Brand Mágusnál
Koch-Babics Éva
BabyMountain
Amit a közös munkánk során tapasztaltam és ami lejött a munkádból : Az egy korrekt, ötletes, fiatalos, lendületes, precíz, pontos, szép, letisztult munka. Ami visszaköszön nekem a boroscímkéken. Köszönet neked érte, biztosan fogunk még együtt dolgozni.
Jagodics Attila
Jagodics Pincészet
Professzionális munkát kaptam. Teljesen megvagyok Ivettel elégedve, hiszen közel 3 nap alatt küldte el nekem az ötletvariációkat, amiből az egyiket ki is választottam tökéletesként. Gyors, precíz, figyelmes.
Varga Diána
Varga Diána Fit Up
Több projekten is dolgoztunk Attilával! Sok mindent készített nekem és mindig rugalmasan kommunikatívan és örömmel állt a rábízott munkákhoz! Ezért nem is volt kérdés mikor egy nagyon fontos és jelentős borcímke tervezést szerettem volna, hogy vele fogom elkészíttetni!! Legyen az kis vagy nagy munka, bátran állíthatom és igazolhatom, hogyha kell akár még “éjszaka is dolgozik”
Torma István
Malacpofa

együtt könnyebb

Dolgozzunk együtt
hosszútávon.

Készüljenek Vállalkozásod grafikái színvonalasan hosszútávon.
Tervezz bátran előre és támaszkodj egy megbízható, stabil csapatra!

markalatvany.hu

Szerezzük meg vevőid bizalmát!

Márka arculatot tervezünk!
Nézd meg megújult csomagjainkat!