Egy rossz grafikus hosszútávon többe kerül, mint egy jó elsőre

©2022 Brand Mágus

Kiadvány

Mit csinálunk?

Digitális és nyomtatott kiadványok

Kívánt céltól függően többféle kiadvány lehetőség van arra, hogy feltekerd a hangerőt és a megfelelő módon juss el jövőbeli értékes vásárlóidhoz.

Katalógus

Termékek prezentációs mindig is “ütős” feladat lesz. Szerintünk a siker kulcsa, a jól megírt szöveg, éles jól komponált fotók és kreatív megjelenés. Fotós partnerünk Faragó László segít, hogy fantasztikus képekkel dolgozhassunk.

Ide kattintva megtekintheted honlapját.

Magazin

Jelenjen meg havonta vagy bármilyen időközönként. A tördeléstől kezdve a komplett tervezésig számíthatsz ránk. Számunkra a középpontban mindig a kiadványod leendő olvasója lesz.

Cégbemutató

Nincs második esélyed, elsőre jó benyomást tenni. Mi abban segítünk, hogy ezen ne kelljen utólag bánkódnod. Mutassuk be céged elsőre úgy, ahogy megérdemli.

Segítünk, hogy ne csak a szolgáltatásod legyen profi!

Kreatív folyamat

Kutatás

A pontosabb eredmény érdekében, a folyamat elengedhetetlen része. Kezdve egy kérdőívvel melynek hála jobban megismerünk Téged és Vállalkozásod.

Koncepciók

A kutatás során megszerzett információkat rendszerezzük, majd kidolgozzunk minden koncepciót ami a fejünkben van. Ezután te már a legjobb koncepciókat kapod meg.

Visszajelzés

Az előző pontokban megalkotott koncepciókat prezentáljuk Számodra. Közösen átbeszéljük a felmerült kérdéseket, gondolatokat. Szerintünk minden ötlet értékes.

Átadás

Az árajánlatban szereplő formátumban, gondosan előkészítjük az átadásra a projekt anyagait. Így már egyből használhatod is őket, hogy mielőbb a konkurens elé kerülj.

Rólunk mondtátok

Meséljenek ügyfeleink

Az ötlet megvan? Mesélj róla nekünk.