Kiadvány

kiadványtervezés

Eredményeket hozó
marketing anyagok

Katalógustól a bemutatkozó anyagokig.

Kiadványtervezés

Eredményekre tervezve.

Mikor az üzeneteid mellett, szép egységes megjelenést szeretnél kiadványaidnak! Adjunk egy löketet üzeneteidnek, hatásos grafikákkal!

Fontos és kiemelt célunk minden kiadvány esetén, hogy legyen szó online vagy offline formátumról mindig élvezet legyen olvasni, lapozni. Prezentáljuk úgy Cégedet, hogy közben valami maradandó élményt nyújtsunk érdeklődőid, olvasóid számára!

Katalógus tervezés

Jelenjen meg terméked, szolgáltatásod ahogy megérdemli!

Alapozzuk meg a jövőbeli sikereket és érjük el, hogy kitűnjön Céged a tömegből! Felejtsd el a kliséket és az unalmas megoldásokat! A célunk, hogy olyan kiadványt, katalógust kapjanak Érdeklődőid kézbe ami szinte mesél Vállalkozásodról!

Cégbemutató

Mutatkozzon be Céged, ahogy megérdemli!

Az első benyomás az, amit talán a legnehezebb megváltoztatni. Sajnos hajlamosak ez alapján ítélni. Közösen Veled létrehozunk olyan Cégbemutató kiadványokat amivel megnyered érdeklődőid, vásárlóid.

Kónyv tervezés

Lapozhatóvá válik a kreativitásod!

Segítünk elérni, hogy olvasóid számára az utolsó oldalig élvezetes és figyelemfelkeltő maradjon könyved. Legyen szó illusztrációról, tördelés, szerkesztési munkáról... ránk SZÁMÍTHATSZ!

„Minden egy ötlettel kezdődik. Segítünk előnyre szert tenni konkurenseiddel szemben!"

büszkeségeink

Rólunk mondtátok

Minden olyan vállalkozónak, cégvezetőnek ajánlom Attila munkáját, akik most indulnak el cégük felfuttatásának útján, éppen a márkaépítésen dolgoznak, vagy már meglévő vállalkozásuknak szeretnének egy ütős arculatváltást. Megbízhatóságot, rugalmasságot, precíziót és szakmai elhivatottságot találhatnak a Brand Mágusnál
Koch-Babics Éva
BabyMountain
Amit a közös munkánk során tapasztaltam és ami lejött a munkádból : Az egy korrekt, ötletes, fiatalos, lendületes, precíz, pontos, szép, letisztult munka. Ami visszaköszön nekem a boroscímkéken. Köszönet neked érte, biztosan fogunk még együtt dolgozni.
Jagodics Attila
Jagodics Pincészet
Professzionális munkát kaptam. Teljesen megvagyok Ivettel elégedve, hiszen közel 3 nap alatt küldte el nekem az ötletvariációkat, amiből az egyiket ki is választottam tökéletesként. Gyors, precíz, figyelmes.
Varga Diána
Varga Diána Fit Up
Több projekten is dolgoztunk Attilával! Sok mindent készített nekem és mindig rugalmasan kommunikatívan és örömmel állt a rábízott munkákhoz! Ezért nem is volt kérdés mikor egy nagyon fontos és jelentős borcímke tervezést szerettem volna, hogy vele fogom elkészíttetni!! Legyen az kis vagy nagy munka, bátran állíthatom és igazolhatom, hogyha kell akár még “éjszaka is dolgozik”
Torma István
Malacpofa

együtt könnyebb

Dolgozzunk együtt
hosszútávon.

Készüljenek Vállalkozásod grafikái színvonalasan hosszútávon.
Tervezz bátran előre és támaszkodj egy megbízható, stabil csapatra!

markalatvany.hu

Szerezzük meg vevőid bizalmát!

Márka arculatot tervezünk!
Nézd meg megújult csomagjainkat!