Hibák amiket talán Te is elkövetsz honlapodnál!

Belegondoltál már abba hogy sok esetben egy cégnek nagyobb kárt okoz ha rossz honlapja van, mintha nem is lenne? De vajon miért? 

Csak képzeld magad abba a helyzetbe, hogy eljutottál egy vállalkozás honlapjára ami rosszul van felépítve, elavult a működése, megjelenése, marketingje. Vajon mekkora annak az esélye, hogy az ő szolgáltatásukat választod?

Fontos, hogy lépés tarts a korral!

Ezért is vállalkozóként, ha teheted akkor ne használj ingyenes tárhelyet, e-mail szolgáltatót. Az online megjelenésednek bizalomkeltőnek kell lennie. Így lássuk be Te se vennél komolyan egy olyan céget, aki azt az évi pár ezer forintot sajnálja a komoly megjelenéséhez elengedhetetlen eszközre.

Felejtsd el a régmúlt mentalitását!

Mit értek ezalatt? Több honlapot vizsgáltam már át, illetve több vezetővel volt már szerencsém megbeszélésen részt venni. Az ilyen alkalmak során szembesültem azzal a rendkívül KÁROS hozzáállással, hogy csak legyen fent valamit. Ennél egy fokkal jobb, de ugyanolyan rossz gondolatmenet szülőtte, az hogy töltsünk fel pár fotót a cégről, a szolgáltatásokat címszavakban írjuk ki és maximum még egy telefonszámot kapjon a látogató. A másik véglet az aki regényt ír a honlap bemutatkozó anyagaihoz, esetleg nem a megfelelő módon helyezi el a lapon.

Jegyezd meg! Azért mert a céged saját weblappal rendelkezik még igenis ki kell alakítanod egy stratégiát és küzdened kell az érdeklődök bizalmáért!

Személyiségemből adódóan maximalista embernek tartom magam. Minden apróságban azonnal kiszúrom a hibát. Melyre szeretek minél előbb, ám a lehető legjobb megoldást kínálni!

Ha úgy érzed elkelne egy kis segítség, tanácsadás. Rendelkezel honlappal vagy csak tervezel készíttetni. Keress minket ide kattintva e-mailen és fejts ki a problémádat és rövid időn belül keresni fogunk!

 

Borító: Liza Summer fotója a Pexels oldaláról


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük