Grafikai tervezés

Reklámozz hitelesen és hatékonyan.

Közösségi médiától egészen a kampányokig.
Segítünk kiemelkedni konkurenseid közül.
Legyen szó Instagram, Facebook bejegyzésekről vagy Google hirdetésekről. Ránk számíthatsz.

Miben segítünk?

Miről szól?

Instagram, Facebook, twitter… stb, lassan már két kézen is nehéz lesz megszámolni hány médiumon kell jelen lenni egy vállalkozásnak ahhoz, hogy lépést tartson a konkurensekkel.

Kampányok grafikai megvalósítására kiemelt figyelmet fordítunk, ugyanis ilyenkor precízen, rövid határidővel kell a cég arculatához illő minőségben elkészíteni az anyagokat.

A legjellemzőbb, hogy azok a cégek akik igénybe veszik reklámgrafikai szolgáltatásunkat, általában hosszú évekig együtt dolgoztunk, illetve dolgozunk a mai napig.

A másik leggyakoribb együttműködés mikor, egy-egy projekt erejéig dolgozunk egy ügyféllel. Ilyen esetekben, ezeknél a cégeknél mi vagyunk az állandó külsős grafikus csapat, akit akkor bíznak meg ha a belsős embereik túlterheltek.

Teljeskörű szolgáltatásaink

“Minden olyan vállalkozónak, cégvezetőnek ajánlom Attila munkáját, akik most indulnak el cégük felfuttatásának útján, éppen a márkaépítésen dolgoznak, vagy már meglévő vállalkozásuknak szeretnének egy ütős arculatváltást. Megbízhatóságot, rugalmasságot, precíziót és szakmai elhivatottságot találhatnak a Brand Mágusnál”

Koch-Babics Éva

BabyMountain