Dolgozzunk együtt hosszútávon

dolgozzunk együtt hosszútávon

Támaszkodj gyors,
megbízható csapatunkra

Felejtsd el az átlagost!

Milyen veszélyekkel jár, ha rövid távon több grafikussal dolgozol együtt?

Rövid távban gondolkodás kizárólag az esetek kis százalékában hasznos. Cégünk hosszú távú fennmaradása érdekében úgy is kell gondolkoznunk.

Nézzünk pár példát arra, hogy milyen hátrányokkal, veszélyekkel jár ha rövid távon több grafikust alkalmazol.

Nehezen tartható a minőség

Egy új partner esetén nem minden esetben garantálható, hogy elsőre ráérez a grafikus az Ügyfél és Cége igényeire. Kevés tapasztalat és rövid határidők mellett nem garantált, hogy tartani tudja a színvonalat.

Több stílus veszélye

Nincs egy és ugyanolyan tervező. Minden egyes új kreatív szakemberrel kockáztatod, hogy több és több stílus keveredik megjelenésedben. Ezáltal márkád vizuális megjelenése is rossz hatást gyakorolhat célcsoportodra.

Újabb árajánlatok

Belegondoltál már egy évben mennyit töltesz csak árajánlatok kérésére? Nem lenne jobb ha ezt az időt Vállalkozásod egyéb területére tudnád fordítani?

Elcsúszott határidők

Reméljük még sose kellett ezzel szembesülnöd. De el tudod képzelni milyen érzés lehet, mikor az előre eltervezett kampányaid a kreatívok hiánya miatt csúszásra, esetleg rosszabb esetben törlésre kerülne?

Kérdéses kapcsolattartás

Ki ne hallott már rémtörténeteket hazánkban eltűnt grafikusokról. Pont amikor a leginkább szükség lett volna kreatív anyagokra. Fel nem vett hívások, olvasatlan emailek. Ilyenkor Neked kell kapkodnod...

Állandó magyarázkodás

Mikor új és új grafikussal dolgozik együtt az ember, a folyamat része, hogy eleinte feltehetően jó pár alkalommal el kell magyarázni az elképzeléseinket.

Hosszútávon egy rossz grafikus nagyobb költségekkel jár cégednek, mint egy jó először.

Professzionális munkát kaptam. Teljesen megvagyok Ivett-tel elégedve, hiszen közel 3 nap alatt küldte el nekem az ötletvariációkat, amiből az egyiket ki is választottam tökéletesként. Gyors, precíz, figyelmes.
Varga Diána
Varga Diána Fit Up
Amit a közös munkánk során tapasztaltam és ami lejött a munkádból: Az egy korrekt, ötletes, fiatalos, lendületes, precíz, pontos, szép, letisztult munka. Ami visszaköszön nekem a boroscímkéken. Köszönet neked érte, biztosan fogunk még együtt dolgozni!
Jagodics Attila
Jagodics Pince
Minden olyan vállalkozónak, cégvezetőnek ajánlom Attila munkáját, akik most indulnak el cégük felfuttatásának útján, éppen a márkaépítésen dolgoznak, vagy már meglévő vállalkozásuknak szeretnének egy ütős arculatváltást. Megbízhatóságot, rugalmasságot, precíziót és szakmai elhivatottságot találhatnak a Brand Mágusnál!
Koch-Babics Évi
BabyMountain

építsd tudatosan márkád

Erősítsük meg, a cégedbe
vetett bizalmat.

Közel 10 éves tapasztalattal,
biztos találunk egyedi megoldást Neked is.

Hosszútávú célok

Milyen előnyei vannak a hosszútávú együttműködésnek?

Nézzünk pár példát, milyen előnyökkel jár a hosszútávú együttműködés. Miben segíthet Neked és Cégednek a jövőben!

Megbízható csapattal dolgozol együtt

Nincs olyan, hogy többször nem fogadták hívásod. Nem hallod többet, minden második emailnél, hogy ne haragudj nem kaptam meg. Számunkra fontos, hogy partnereink hosszútávon is meg tudjanak bízni bennünk és ne csak egy projekt erejéig.

Garantált határidőkkel dolgozunk

Főleg egy kampányban, nem engedheti meg egy vállalkozó sem azt a luxust, hogy csússzanak a kreatívok vagy bármilyen egyéb fázissal. Határidőkre mindig készen, de a legtöbb esetben jóval előbb elkészítjük az anyagokat.

Következetes marad megjelenésed

Nincs több kapkodás, nincs más és más stílust képviselő kreatív. Következetesen és Céged üzeneteit hűen tükröző anyagokat készítünk. Biztonsági mentéssel, így bármikor újra kérheted hogy egy korábbi anyagot elküldjünk.

Folyamatos kapcsolattartás Velünk

Azonkívül, hogy önállóan dolgozunk, főleg miután jobban megismertük Céged és a Te igényeid. Nagy fókuszt fektetünk, hogy mindkét fél lássa, hol tart és mi van még hátra az esedékes projektből.

Biztonságban tervezhetsz előre

A kiválasztott vagy egyedileg Számodra és Cégedre szabott csomag biztosítja, hogy megkereséseid illetve munkáid fő prioritást élveznek! Így bátran tervezhetsz előre, mert tudod hogy ránk számíthatsz!

Nem lesz szükség állandó grafikusra

Szó sincs rejtett munkaviszonyról. Mi partnerként, egyenrangú félként tekintünk ügyfeleinkre. Ahol egy csapatban közösen dolgozunk azért, hogy Céged sikereket érjen el! A megállapodás keretében azonban bármikor számíthatsz segítségünkre.

igényeid alapján számolva

Kérj ingyenes személyre
szabott csomagot!

Közel 10 éves tapasztalattal,
biztos találunk egyedi megoldást Neked is.

Kezdet

10 óra / hó
Ft
80.000
/havonta
 • Neked ajánljuk, ha kisebb grafikai feladatokra van szükséged:
 • Meglévő dokumentumok szerkesztése
 • Arculatod finomhangolása
 • Közösségi média bejegyzésekre
Népszerű

Haladás

25 óra / hó
Ft
200.000
/havonta
 • Neked ajánljuk, ha havonta fixen hasonló kaliberű anyagokra van szükséged:
 • Komplexebb, időigényesebb feladatok
 • Kisebb, havonta induló kampányok
 • Közösségi média bejegyzésekre

Prémium

40 óra / hó
Ft
320.000
/havonta
 • Neked ajánljuk ha havonta fixen nagyobb volumenű, visszatérő anyagokra van szükséged
 • Kampánysorozatok
 • Reklám megjelenések
 • Rendezvény kitelepülések

Ki fog megkeresni?

Az érdeklődő/árajánlatkérő űrlap beküldése után
Somogyi Ivett, maximum 1 munkanapon belül keresni fog.

E-mail: ivett@brandmagus.hu
Telefon: +36 30 8516 432

„Minden egy ötlettel kezdődik. Segítünk előnyre szert tenni konkurenseiddel szemben!"

büszkeségeink

Rólunk mondtátok

Minden olyan vállalkozónak, cégvezetőnek ajánlom Attila munkáját, akik most indulnak el cégük felfuttatásának útján, éppen a márkaépítésen dolgoznak, vagy már meglévő vállalkozásuknak szeretnének egy ütős arculatváltást. Megbízhatóságot, rugalmasságot, precíziót és szakmai elhivatottságot találhatnak a Brand Mágusnál
Koch-Babics Éva
BabyMountain
Amit a közös munkánk során tapasztaltam és ami lejött a munkádból : Az egy korrekt, ötletes, fiatalos, lendületes, precíz, pontos, szép, letisztult munka. Ami visszaköszön nekem a boroscímkéken. Köszönet neked érte, biztosan fogunk még együtt dolgozni.
Jagodics Attila
Jagodics Pincészet
Professzionális munkát kaptam. Teljesen megvagyok Ivettel elégedve, hiszen közel 3 nap alatt küldte el nekem az ötletvariációkat, amiből az egyiket ki is választottam tökéletesként. Gyors, precíz, figyelmes.
Varga Diána
Varga Diána Fit Up
Több projekten is dolgoztunk Attilával! Sok mindent készített nekem és mindig rugalmasan kommunikatívan és örömmel állt a rábízott munkákhoz! Ezért nem is volt kérdés mikor egy nagyon fontos és jelentős borcímke tervezést szerettem volna, hogy vele fogom elkészíttetni!! Legyen az kis vagy nagy munka, bátran állíthatom és igazolhatom, hogyha kell akár még “éjszaka is dolgozik”
Torma István
Malacpofa