Egy rossz grafikus hosszútávon többe kerül, mint egy jó elsőre

©2022 Brand Mágus

Branding & Márka Stratégia

Mit csinálunk?

Branding

Vállalkozásodat, márkádat megjegyezhetővé és könnyen felismerhetővé tesszük konkurensed tömegével szemben. Számunkra a márkád vizuális megjelenése nem csupán a logó megalkotása, hanem a teljes prezentációja Cégednek.

Logó- és Arculattervezés

Megalapozzuk márkád megjelenésének alapjait. Egységes arculatot, logót tervezünk számodra. Az arculati kézikönyvtől egészen a szín- és betűtípus rendszerig. Bármit ami segít abban, hogy kitűnj.

Arculati kézikönyv

Néha mindenkinek szükség van egy kis határozott útmutatásra. Így van ezzel márkánk megjelenése is. Annak érdekében, hogy következetesen jelenjünk meg szükség van összegzésre szín- elrendezés, betűtípus és további arculati elem fronton.

Kreatív kampány

Törjön ki vállalkozásod a reklámzajból. Érjük el, hogy hatásosabb grafikákkal eredményesebb hirdetéseket futtass. Koncepciótól kezdve a kivitelezésig, hogy célba érjenek üzeneteid.

Csomagolás

Ismerkedés során, az első szűrő az emberek számára amit látnak. Termékek esetében is első a kinézet, a csomagolás. Segítünk, hogy szerelem első látásra legyen minden terméked. Tükrözd már a csomagoláson a minőséget.

Illusztráció

A történetmesélés egyik legerőteljesebb fajtája. Legyen szó meséről vagy honlap illusztrációról. A vektorozás a kisujjunkban van, de a kézi rajzolás is közeli barátunk.

Marketing alapanyagok

Elkészült az arculatod? Következő lépésként meg kell támogatni a marketing gépezetet jó minőségű grafikákkal.

Rendezvény grafika

Rendezvényeken tudjuk megmutatni igazán miről szól a cégünk! Ilyenkor a lehető legjobb minőségben kell megjelenni, hogy felkeltsük a leendő vásárlók figyelmét.

Segítünk, hogy ne csak a szolgáltatásod legyen profi!

Kreatív folyamat

Kutatás

A pontosabb eredmény érdekében, a folyamat elengedhetetlen része. Kezdve egy kérdőívvel melynek hála jobban megismerünk Téged és Vállalkozásod.

Koncepciók

A kutatás során megszerzett információkat rendszerezzük, majd kidolgozzunk minden koncepciót ami a fejünkben van. Ezután te már a legjobb koncepciókat kapod meg.

Visszajelzés

Az előző pontokban megalkotott koncepciókat prezentáljuk Számodra. Közösen átbeszéljük a felmerült kérdéseket, gondolatokat. Szerintünk minden ötlet értékes.

Átadás

Az árajánlatban szereplő formátumban, gondosan előkészítjük az átadásra a projekt anyagait. Így már egyből használhatod is őket, hogy mielőbb a konkurens elé kerülj.

Rólunk mondtátok

Meséljenek ügyfeleink

Az ötlet megvan? Mesélj róla nekünk.